Motivatie · 11. april 2018
Een onderzoek naar motivatie dat in de jaren ’60 is uitgevoerd staat wat mij betreft aan de basis van de zelflerende organisatie. Het onderzoek is niet heel bekend, wellicht omdat het te veel tegen de gangbare norm in gaat. Ik vertel je meer over het onderzoek en de verrassende resultaten.
Zelf kennis · 11. april 2018
Ik werk graag met het enneagram. Voor de lezer die het niet kent: het enneagram is onder andere een persoonlijkheidsmodel. Uit het gedrag van mensen zijn een aantal basistypes te herleiden. Het enneagram beschrijft negen verschillende types, Ze onderscheiden zich door patronen in hun denken, voelen en doen. Het Enneagram vertelt je iets over je zwakke en sterke punten en je drijfveren. Het is een erg bruikbare methode om meer inzicht te krijgen in jezelf.
burn-out · 11. april 2018
De missie van Bye Bye Burnout is om MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte te helpen met de problematiek rondom langdurige uitval voortvloeiend uit burn-out en stress.
Sportschool voor het innerlijk · 11. april 2018
“Over een jaar heb ik een eigen opleidingscentrum, waarin mensen kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkelingen. Ik ga in gesprek met hen om ze met liefdevolle hand een stapje verder te helpen in het leven. Het is een plek waar je gericht kan komen voor je eigen ontwikkeling, maar ook kan verblijven, zonder specifiek met jezelf aan de slag te gaan.”