· 

De Innerfit Club

Mijn droom

Eén van de voordelen van zelfstandig trainer, coach, counselor en adviseur zijn is de vrijheid hebben om te doen wat ik wil en wat mij energie geeft. Bijvoorbeeld het initiëren van nieuwe energieke projecten. Vandaag licht ik er één uit die het begin vormt van de realisatie van mijn droom.

 

“Over een jaar heb ik een eigen opleidingscentrum, waarin mensen kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkelingen. Ik ga in gesprek met hen om ze met liefdevolle hand een stapje verder te helpen in het leven. Het is een plek waar je gericht kan komen voor je eigen ontwikkeling, maar ook kan verblijven, zonder specifiek met jezelf aan de slag te gaan.”

 

Concreet betekent dit ik mensen, zowel zakelijk als particulier, verder wil helpen om weer regie over hun leven te nemen. Door hen te helpen een volgende stap te zetten, door te ontdekken wat je wilt in dit leven om vervolgens dit te concretiseren.

 

Voor de particuliere markt is de eerste stap hierin het opzetten van: De Innerfit club

 

De Innerfit club

Aan het einde van mijn studie tot psychodynamisch therapeut heb ik mede cursist Tanja van Dongen gevraagd of ze wil mee doen in deze mooie droom (link). We hebben menig avond gebrainstormd, we hebben het dood laten bloeden, weer opgepakt, een logo laten ontwerpen en gaan het binnenkort lanceren.

 

"De Innerfit club biedt een trainingsprogramma aan om het bewustzijn van je denken, je voelen en je handelen te vergroten. Dit geeft je de kans bewust bij jezelf te komen en bewust te Zijn. Is therapie een stap te ver, maar wil je toch werken aan meer zelfbewustzijn dan bieden wij jou de kans te werken aan je innerlijke gezondheid. Een moment voor jezelf. Even tijd bij jezelf.

Tijd bij jezelf gaat over stilstaan bij je gedachtes, je emotionele en fysieke gevoelens. Door stil te staan bij jezelf, te voelen wat er is; in je hoofd, in je hart en in je lijf, maak je contact met wie je werkelijk bent en het gevoel dat je LEEFT.”

 

Om alvast te een kleine ervaring op te doen met wat wij doen, is hier een link naar een oefening die je helpt te ontdekken of jij het leven leeft dat zou willen leven. Ik hoor graag je ervaringen en als je benieuwd bent naar meer, kijk dan op: www.innerfitclub.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0