Ik zou gelukkig moeten zijn,

maar ben het niet?

 

Ik wil leren beter voor

mezelf op te komen!

 

Ik zit echt even in de knoop en

kom er niet zo goed meer uit?

 

Ik kan soms zo boos worden en

eigenlijk wil ik dit helemaal niet!

 

Ik heb weleens het idee dat

ik onzichtbaar ben voor anderen?

 

Ik krijg vaak complimentjes 

en toch voel ik me onzeker vanbinnen!


Vraag jij je ook weleens af; wat doe ik hier eigenlijk, wat heeft het allemaal voor nut, zou er meer zijn, wat is mijn passie eigenlijk? Vragen waar niet direct antwoord op is!

 

Elke dag heb je contact met anderen, soms verloopt dit prettig, maar soms is het ook heel lastig. Het liefst zou je de ander wel willen veranderen, helaas lukt niet bijna nooit. Ik nodig je uit om bij jezelf te beginnen en kleur te bekennen.

 

Het gevoel van eenzaamheid, je buitengesloten voelen, er net niet bij horen, het liefst er even niet zijn en verlangen naar rust aan je kop is iets wat velen van ons herkennen (ik in ieder geval wel) en vormt de basis vanuit waar ik werk.

En soms kan het nodig zijn om juist ook je partner (dit kan ook een familielid, vriend of zakelijk partner zijn) erbij uit te nodigen. Voor meer informatie, kijk eens bij relatie therapie!

 

Aanpak

 Mijn aanpak kenmerkt zich door het inzicht verkrijgen en bewustzijn creëren van je zelfbeeld, je verlangens en emoties. En deze door persoonlijke ontwikkeling en verbetering weer in harmonie met elkaar te brengen. Kortom innerlijke fitheid.

Werkwijze

De start van een traject is een intake met mij, om te bepalen waar je aan wilt werken en wederzijds te kijken of er een klik en vertrouwen is.

 

Op basis hiervan spreken we een traject af (aantal, & frequentie) waarin we doelgericht werken aan jouw vraagstuk. Afhankelijk van het vraagstuk, kan het zijn dat ik een aantal buitensessies heb.

 

Tussentijds zijn er passende opdrachten & reflectie op jezelf en het traject.

Investering

 Uw investering:

  • de tijd vrijmaken om op onze afspraken zijn, normaal gesproken bij mijn ruimte aan huis (uitzondering zijn de buitensessies)
  • het doen van de tussentijdse opdrachten en zelfreflectie met alle aandacht die nodig is