· 

Bye Bye Burn-out

De afgelopen periode heb ik onder andere besteed aan het aangaan van duurzame samenwerkingsverbanden, zowel op trainings- als coachingsvlak. Ik licht in mijn nieuwsbrief er iedere keer één uit. Deze keer noem ik graag de samenwerking met Mascha Mooij van Bye Bye Burnout, die al twee jaar geleden is begonnen. De inzet van Mascha om haar missie te verwezenlijken, is een ware inspiratiebron voor mij.

 

De missie van Bye Bye Burnout is om MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte te helpen met de problematiek rondom langdurige uitval voortvloeiend uit burn-out en stress.

 

Het begon allemaal twee jaar geleden op een regenachtige dag in Amsterdam. Ik was nog niet voor mezelf begonnen. Ik ontmoette Mascha in een te drukke koffietent, deze spraakwaterval, die geen tijd had en mij snel probeerde bij te praten over haar initiatief en droom. Het begin van een mooie samenwerking.

 

Bye Bye Burn-out

Mascha Mooij is de initiatiefneemster van Bye Bye Burnout, de burnout expert voor het MKB. Ze heeft een goed team om zich heen verzamelt, waar ik sinds twee jaar een onderdeel van uit maak. Samen zetten wij ons in voor het bestrijden van Burn-out. Ik vind het heel fijn en bijzonder om te zien dat Mascha nu eindelijk de erkenning begint te krijgen die zij verdient.

 

"Het bye bye burn-out team helpt jouw medewerkers in 100 dagen door hun burn-out heen. Wij bieden een unieke aanpak; stevige een-op-een begeleiding met voor de werkgever een minimale investering”

 

Wat maakt het voor mij zo inspirerend?

 

Als mede-ondernemer heb ik gemerkt dat het hebben van een duidelijk signatuur cruciaal. In menig gesprek is mij gevraagd wat ik dan precies doe, of waar men mij voor kan inzetten en ik kom dan uit op: durf je de verantwoordelijkheid voor je leven te nemen? Daar help ik je bij!

 

 • Wat wil ik dan met mijn leven?
 • Wat houdt het in?
 • Wat zijn de consequenties?
 • Eigenlijk vind ik dit best wel spannend, hoe ga ik hiermee om?
 • Hoe neem ik mijn partner hierin mee?
 • Ik heb toch helemaal geen probleem?
 • Hoe zorg ik ervoor dat anderen binnen mijn organisatie dit gaan doen?

 

Allemaal vragen die spelen, die gaan over de volgende stap in je ontwikkeling maken, zowel op werk als privé, zowel individueel als team.  Ik help je om hier mee aan de slag te kunnen.

Het inspirerende aan Mascha vind ik dat zij ook haar eigen missie heeft en hier 200% voor gaat. Ik ga hier komend jaar een voorbeeld aan nemen. Mijn propositie staat en nu kan ik hier voor 200% op inzetten.

 

Wil jij ook de verantwoordelijkheid voor je leven nemen? Neem dan contact met mij.

 

Interesse in Bye Bye Burnout? Kijk op: www.byebyeburnout.nl

 

En mocht je twijfelen of jij wellicht een burn-out hebt of hiertegen aan loopt, vul dan hier het zelfonderzoek in, ik ga hier graag met je over in gesprek.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Maria (vrijdag, 20 april 2018 20:39)

  Wat leuk om onverwacht je nieuwsbrief te ontvangen en dIT stuk over BBB te lezen. Laten we met elkaar de schouders eronder zetten en bijdragen aan een gezonder functionerend Nederland!

 • #2

  Mascha (zaterdag, 21 april 2018 09:35)

  Hoi Martijn, wat leuk dit stuk! En je bent absoluut van waarde voor Bye Bye Burnout en ik denk in de toekomst alleen nog maar meer!! Keep up the good work en your happy spirit :) liefs Mascha