Bedrijfs coaching

Veel mensen gebruiken niet hun volledige potentieel. Wat belemmert ze daarin? Wat zou er gebeuren als ze 10% meer van dat potentieel zouden aanwenden? Wat zou dit betekenen voor hen en hun omgeving (werk en privé)? Wat zou dit betekenen voor jou?

Coaching is een professionele manier van het begeleiden van leerprocessen en ontwikkelvragen bij individuen. De nadruk ligt daarbij op de werkcontext.

Een coachtraject is een unieke manier om in de spiegel te kijken. Natuurlijk begint het met jouw vraag. Jouw coachvraag. Naar aanleiding daarvan stel ik je weer nieuwe vragen. Precies de goede vragen, die jouw gedachten op gang brengen en je zelfinzicht te vergroten. 

Coaching helpt je verder in je professionele én persoonlijke leven.Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, én hoe ze jouw gedrag bepalen. Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt effectiever. Wat de coachingsgeprekken verder voor jou persoonlijk kunnen betekenen, geven we concreet aan in het intakegesprek.

Overspannenheid / Burn-out

üHoe krijg ik weer flow in mijn werk? 
üHelp, ik sta op instorten / in ben ingestort!

Loopbaan

üIs dit het nu wel?
ü Het is tijd voor iets nieuws, maar wat?

Eigen grenzen

üHoe kom ik meer in mijn kracht?
üHoe benut ik het potentieel van mijn oudere medewerkers?